Poradna: prasklina směrem nahoru u Honor 8

prasklina směrem nahoru u Honor 8

Datum dotazu:06. 03. 2017
Přístroj:Honor 8
Závada:prasklina směrem nahoru
Dotaz:Dobrý den k vánocům jsem si pořídila Honor 8 měla jsem za to že má nerozbitné sklo Gorila Glass ale před chvílí jsem zjistila že v pravém rohu je do obloučku prasklina směrem nahoru.Asi to na funkčnost nemá vliv ale je uplně nový a dost mě to štve.Vůbec si nevzpomínám že by mi spadl.Možná jsem s ním tukla ale co je to za nerozbitné sklo když naprosto nic nevydrží ???Mám rozbité pouze sklo nebo je to součást displeje ???Samozřejmě je v záruce ale bojím se když ho pošlu opravit že mi někdo bude tvrdit že mi spadl z výšky.Co mi radíte ??Kolik by to stálo a jak dlouho trvalo ???Děkuji Jindrová.Tel. kontakt 603 917 451.

Reakce servisu:nerozbitné sklo je jistě cílem každého inženýra a vývojáře telefonů.. Bohužel zatím neexistuje. Označení GORILA atp je pouze v tvrdosti a to, že je více odolné proti poškrábání.
Záruku Vám rozhodně neuznají - jedná se o mechanické poškození a samo se to nestane ať o o tom víte anebo ne.. Pokud to nebrání používání, neřešte to. Jinak lze vyměnit komplet LCD za cca 2700,-

Servisní technik Opravy-mobilu.cz